tel. 500 127 355
e-mail: biuro@tlok.pl

Warsztaty kulinarne 15-16 marca 2012 w Ostromecku

W dniach 15-16 marca 2012 w Restauracji "Ostromecka" w Ostromecku odbyły się warsztaty kulinarne połaczone z seminarum nt. "Oferta kulinarna atrakcja i korzyść czy utrapienie gospodarstwa agroturystycznego".

Poruszone zagadnienia:

  1. Oferta agroturystyczna w województwie kujawsko-pomorskim, mocne i słabe strony – wprowadzenie – ekspert Stowarzyszenia „TŁOK”.
  2. Analiza i ocena obecnego stanu agroturystyki. Oferowany zakres usług i atrakcji w tym zwłaszcza w odniesieniu do oferty kulinarnej – wystąpienia przedstawicieli poszczególnych LGD woj. kujawsko-pomorskiego - dyskusja.
  3. Przepisy sanitarno-higieniczne - niezbędne minimum dla gastronomi, przetwórstwa i gospodarstw agroturystycznych wytwarzających potrawy i wyroby garmażeryjne – przedstawiciel Powiatowego Inspektoratu Sanepidu w Bydgoszczy.
  4. Oferta kulinarna – przykładowy jadłospis w gospodarstwie agroturystycznym woj. kujawsko-pomorskiego – seminarium – prowadzący Piotr Lenart.

pdfprogram warsztatów

PYTANIE DO DORADCY

KALENDARIUM

marzec 2024
powtśrczptsond
26272829123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

NEWSLETTER

 

PROJEKTY